NUK Fist Choice+ láhev s kontrolou teploty 300 ml

• NUK novinka! - Kontrola teploty pomáhá rodičům dosáhnout optimální teploty a zajistit tak bezpečné krmení jejich dítěte
Teplota obsahu láhve změní její barvu: pokud je pokrm příliš horký, modrá kontrolka se změní na bílou
• Ideální pro dětskou čelist, nově Flow Control savička z obzvlášť měkkého silikonu, 6-18 měsíců (pro všechny druhy výživy)
• Klinicky testováno*: pro optimální kombinaci krmení z prsu a láhve
 
 

 

Klidné a bezpečné krmení díky NUK kontrole teploty

Když má dítě hlad, příkrm v láhvi by neměl být příliš horký ani příliš studený. Proto maminky a tatínkové před každým jídlem kontrolují teplotu příkrmu. Poznat, kdy má příkrm tu správnou teplotu, není snadné. Proto byly vyvinuty kojenecké láhve NUK First Choice+ s funkcí kontroly teploty.

Tato funkce nebyla v této podobě dosud představena. Kojenecké láhve NUK First Choice+ jsou nyní vybaveny novou NUK kontrolkou teploty a pomáhají tak zabránit tomu, aby vaše dítě pilo příliš horký příkrm. Kontrolka vypadá jako teploměr, je umístěna mezi ryskami a teplota obsahu láhve změní její barvu. Tato funkce pomůže rodičům dosáhnout optimální teploty při krmení jejich dítěte. 

Pokud je příkrm příliš horký, modrá kontrolka se změní na bílou. V ideálním případě by měl příkrm mít tělesnou teplotu (37 °C), což odpovídá modrému zabarvení displeje.

Pozor: NUK kontrola teploty je určena pro dodatečnou kontrolu. Před krmením je teplotu nutné zkontrolovat i ručně. Chcete-li zkontrolovat teplotu, doporučujeme nakapat několik kapek obsahu láhve na vnitřní zápěstí.

Nejpřirozenější savička pro vaše dítě

Po mnoho let jsou láhve NUK First Choice první volbou pro krmení z láhve po vzoru kojení. S láhvemi NUK First Choice+ jsme se ještě více přiblížili přírodě – umožňují zdravý vývoj čelisti a dítě má pocit, že pije z matčina prsu.

Savička NUK First Choice+ Flow Control: usnadňuje přechod k samostatnému pití:

Speciální savička s kontrolou průtoku NUK First Choice+ umožňuje dítěti během pití samo ovládat, jak rychle mléko savičkou protéká. Nezáleží na tom, jak rychle nebo pomalu pije, nebo jestli je obsah lahvičky hustý či řídký. Zkrátka tak, jak to má rádo.

Savička je navíc nekapající. Důvodem je inovativní tvar otvoru v savičce ve tvaru Y, který se rozevře pouze během sání a rozšíří se v závislosti na větší síle sání dítěte. To, společně s antikolikovým systémem NUK, zajišťuje kontrolovaný průtok.

Přirozeně a správně tvarované pro čelist

Jedinečný tvar saviček NUK je modelován podle matčiny bradavky při kojení. Savička ponechává dostatek prostoru pro přirozené sací pohyby jazyka a čelisti vašeho dítěte.

Měkké jako matčino prso

Silikonová savička je díky nové měkké zóně lépe tvarována pro patro pusinky vašeho dítěte a zajišťuje tak přirozený pocit při pití.

Zabraňuje kolice*

Antikolikový systém NUK zajišťuje plynulý tok tekuté výživy bez polykání vzduchu. Pro spokojené bříško.*

Klinicky testováno**

Díky mimořádně přirozenému tvaru savičky NUK je děti velmi dobře snášejí. To znamená, že jsou zvlášť vhodné pro děti, které jsou současně kojeny a přikrmovány z láhve.

*Nezávislý průzkum trhu s 205 maminkami, Německo 2018

99 % maminek potvrdilo, že láhev NUK First Choice+ Flow Control nezpůsobuje koliku.

** Vědecká studie: Moral a kol. BMC pediatři 2010, 10:6. Podrobnější informace naleznete na stránkách http://nuk.com/research

Kojenecká láhev

  • Praktický displej NUK kontroly teploty, který změní teplotu z modré (studené) na bílou (příliš horké)
  • Bez škodlivých látek a zápachu – neobsahuje BPA
  • Snadné naplnění a vymývání – extra široké hrdlo láhve
  • Bezpečné uchopení a stabilita – díky jemně vytvarované láhvi a široké základně
  • Neomezený počet kombinací – kompatibilní se všemi výrobky NUK First Choice