NUK First Choice Plus savička na mléko, 0-6 měs.

Vývoj kojence začíná v ústech, kde má nejvíce svalů a nervů. Aby vašemu miminku svět hned zachutnal, jsou naše savičky přizpůsobeny tvaru jeho čelisti a také pomáhají předcházet polykání vzduchu a s tím spojeným kolikám.

> Savička velikosti 1 – ideální pro děti do 6 měsíců
> Středně velký otvor (M) vhodný na mléko
> NUK Anti-Kolikový Systém

  • 0-6 m
 

Nejpřirozenější savička pro vaše nejmenší

Již mnoho let jsou produkty NUK First Choice tím nejlepším pro kojence. S produkty NUK First Choice+ jsme se chtěli ještě více přiblížit přírodě, aby nic nebránilo zdravému vývoji čelisti a o Vaší ratolest bylo nejlépe postaráno i ve chvílích, kdy nepije přímo z matčina prsu.

 Přirozeně tvarovaná přímo pro čelisti miminek

Speciální NUK tvar byl tvarován podle bradavek kojících matek. Nechává Vašemu děťátku dostatečný prostor pro jazyk tak, aby podpořil přirozený pohyb čelistí.

 Jemná jako matčino prso

S novou superměkkou špičkou se naše savičky lépe přizpůsobují dětskému patru. Právě proto můžeme zajistit přirozený pocit během pití.

 Předchází kolikám

Vylepšený NUK Anti-Kolik Air System zajišťuje plynulý průtok tekutin bez nebezpečného polykání vzduchu, čímž skvěle předchází s tím spojeným kolikám. 

Beugt Koliken vor

 Klinicky testovaná

Díky přírodnímu tvaru jsou NUK Savičky dětmi velice oblíbené. Obzvlášť pro děti, které jsou střídavě kojeny z prsu a krmeny z lahve, jsou naše NUK Savičky tou ideální volbou.